Butikk

Vi har lang erfaring med å levere regnskaps- tjenester til butikker, og det er en type regnskap vi liker godt å jobbe med. Vi tilpasser kontobruken til den enkelte butikk, sånn at det skal bli enkelt å hente opplysninger ut fra den månedlige regnskapsrapporteringen.

Les mer…

 

Restaurant

Restaurant og kaferegnskap har vi jobbet med i mange år, og trives med det. Vi har lang og god erfaring med kassesystemet Mandarin som vi henter informasjon fra selv, og blant annet importerer filer til regnskapssystemet for å spare tid ved bokføringen av dagsoppgjørene.

Les mer…

 

Tjenesteytende

Vi bistår en rekke forskjellige tjenesteleverandører med regnskapstjenester. Blant annet begravelsesbyrå, transport, håndverksbedrifter, IT, hestesport og musikere.

Les mer…

 

Helse

Vi har en god del kunder innenfor fysioterapi,                                                                                                              osteopati og trening og har også en solid erfaring                                                                                                                   fra dyrlegeregnskap.

Les mer…

 

Lag og foreninger

Vi har gjennom mange år levert regnskapstjenester til idrettslag, kulturlivet og andre frivillige organisasjoner.

Les mer…

 

Film

Vi jobber med filmbransjen og har ført regnskap for mange spillefilmer de siste årene. Vi jobber også med selskaper innenfor andre områder av filmbransjen som f. eks distribusjon og forvalting av filmrettigheter. 

Les mer…